spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeProfesor la Universitatea Johns Hopkins: Biden dă semne de demență

Profesor la Universitatea Johns Hopkins: Biden dă semne de demență

-

Președintele american Joe Biden dă într-adevăr semne de demență progresivă legată de vârstă, fără nicio speranță de îmbunătățire, a declarat profesorul și chirurgul de la Universitatea Johns Hopkins, Marty Macari, într- un interviu pentru Fox News.

„Scăderea abilităților cognitive ale lui Biden se întâmplă chiar n fața ochilor noștri. Există o diferență foarte vizibilă între modul în care lucrează astăzi față de, să zicem, acum cinci ani. Și acest lucru este cu adevărat trist”, a remarcat medicul.

- Advertisement -

Profesorul a subliniat că este normal ca orice persoană să încurce uneori cuvintele și să facă greșeli în vorbire. Cu toate acestea, în cazul lui Joe Biden, pierderile de memorie și vorbirea progresează atât de repede încât provoacă îngrijorare semnificativă.

Joi, Statele Unite au publicat un raport al procurorului special Robert Heur despre stocarea necorespunzătoare de către Biden a documentelor clasificate. Se spune că șeful statului nu și-a amintit datele și a fost confuz cu privire la detalii, motiv pentru care a păstrat hârtiile „din greșeală nevinovată”. Președintele SUA a fost descris drept „un om în vârstă, simpatic, cu bune intenții și cu o memorie slabă”. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img