spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeDezvăluirile celui mai important site militar israelian: RUSIA CONTROLEAZĂ INFORMATIC ORIENTUL MIJLOCIU,...

Dezvăluirile celui mai important site militar israelian: RUSIA CONTROLEAZĂ INFORMATIC ORIENTUL MIJLOCIU, NIMENI NU I SE POATE OPUNE

-

Rusia a reușit să impună un arc puternic de control aerien în Orientul Mijlociu, scrie Debka, un site israelian, considerat cel mai informat din punctul de vedere al informațiilor militare.

- Reclama -

Moscova a impus o nouă realitate care nu poate fi contracarată de nici o forță în aer sau la sol, americană sau israeliană, spune Debka.

Practic, spune Deba, Rusia a creat un control informatic aproape complet în zonă.

Distanța în linie dreaptă între bază aeriană siriană rusească Al-Hmeineem aproape de Latakia și facilitatea oferită la baza irakiană Al Taqaddum Air este 824 km (445 mile marine). De la baza Latakia în Israel, distanța este doar 288 km sau 155 de mile marine. Prim-ministrul irakian al-Haider Abadi a acordat rușilor dreptul pentru utilizarea unei baze la 74 km de Bagdad.

În ultima săptămână din septembrie, două Ilyushin-20 (IL-20 Coot) avioane de super-supraveghere, au fost trimise în Siria pentru a oferi un upgrade major pentru flota aeriană rusă Sukhoi-30.

IL-’20, aeronavă de top în culgerea de informații, au fost aduse de la Marea Baltică și au caracteristici excepționale pentru strângerea de informații, spune Debka. Patru motoare turbopropulsoare permite să rămână în aer peste 12 ore, folosind senzori termali și infraroșu, antene și camere video.

Supranumit Vulpoi-20 adună datele culese și le transmite la centrele de informații operațională de la Moscova și la baza Latakia.

Surse militare au declarat pentru debkafile că un Il-20 a fost reperat în ultimele zile la baza irakian Al Taqaddum, în apropiere de Bagdad.


Apoi, la data de 4 octombrie, a fost adus sistemul de război electronic Borisoglebsk 2, care este printre cele mai sofisticate de acest gen in lume. Sistemul poate intercepta aproape orice semnal radio civil sau militar.

Astfel, spune Debka, Rusia a neutralizat coaliția condusă de SUA.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...