spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ NOI DEZVĂLURI EXPLOZIVE DESPRE CONSILIERA PERSONALĂ DE 23 DE ANI A...

EXCLUSIV/ NOI DEZVĂLURI EXPLOZIVE DESPRE CONSILIERA PERSONALĂ DE 23 DE ANI A MINISTRULUI GABRIEL OPREA: Fonduri publice pentru bruneta vicepremierului, vilă de la un primar UNPR în buricul Bucureștiului, scutiri de la plata de taxe și impozite

-

FLUX 24 a continuat ancheta despre Alexandra Dobre, consiliera personală de 23 de ani a ministrului de interne, Gabriel Oprea, după ce siteul nostru a prezentat în exclusivitate declarațiile acesteia în scandalul politiștului decedat în timp ce șeful Internelor folosea ilegal coloana oficială.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Consiliera de 23 de ani a ministrului Gabriel Oprea, furibundă pe facebook: PSEUDO JURNALIȘTI, nu stiți să apreciați lucrurile bune pe care le fac PUȚINII OAMENI DE CARACTER din România

- Advertisement -

Potrivit unor informații apărute în presă, Dobre s-ar fi aflat alături de Oprea în limuzina ministrului în momentul accidentului.

alexandraIes însă la iveală detalii explozive din relația Alexandrei Dobre cu ministrul Gabriel Oprea: bani publici, finanțări dubioase și cadouri scumpe pentru consiliera personală a vicepremierului.

- Advertisement -

ONG FINANȚAT DE ONȚANU, SCUTIT DE LA PLATA DE TAXE ȘI IMPOZITE

Domnișoara a primit cadou de la UNPR încă din 2012 un ONG, Asociația Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), unde a fost unsă președinte.

ONG-ul este finanțat în principal de Primăria sectorului 2 condusă de Neculai Onțanu, vicepreședinte UNPR, dar și de alte instituții ale statului român.

ONGDIT, spune sitetul ONG-ului, a fost fondată la data de 08.02.2012, prin incheiere judecatoreasca definitiva si irevocabila, urmarind sa devina una dintre cele mai cunoscute organizatii de tineret, cu activitate preponderent in sfera studenteasca.

DIT nu este doar o Asociație de Tineri. DIT este un organism bine gândit și pus la punct, prin care bani de la bugetul local sunt scoși sub formă de sponsorizare, sau sprijin în natură pentru activități ale UNPR.

Mai mult printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ONG-ul condus de consiliera lui Oprea a fost scutit de plata de taxe și impozite.

VILĂ CADOU ÎN CENTRUL CAPITALEI

Asociatia-DIT-Inaugurare-1Dar nu numai.

ONG-ul consilierei personale a lui Oprea primit și un sediu pe Str. Jean Louis Calderon nr. 39, în buricul Capitalei, o vilă impunătoare în vechea zonă boierească a Capitalei.

Imagine de la tăierea panglicii de către Alexandra Dobre și Neculai Onțanu.

Vila are parter și etaj și a fost estimată de agenți imobiliari pentru FLUX 24 la câteva sute de mii de euro.

CINE SUNT CEILALȚI MEMBRI DIT

Daniel Pînzaru – vicepreședintele DIT – este totodată preşedintele Organizației de Studenţi UNPR Sector 4. Domnul Pînzaru participă activ la evenimentele organizate de UNPR, partid ale cărui inițiative le laudă și le sprijină. Se declară încântat de cursurile organizate de DIT și susținute de:

„cel mai longeviv și mai experimentat edil din Capitală, primarul sectorului 2, Neculai Onțanu”,

așa cum îl prezintă domnul vicepreședinte Pînzaru pe domnul Onțanu, pe pagina sa de Facebook.

Marius Biro – vicepresedinte DIT – este totodată prim-vicepresedinte al Organizației de Studenți București a UNPR. Domnul Biro crede cu adevărat în partidul pe care îl reprezintă:

 „Suntem primul partid din România care a înființat organizațiile de studenți și elevi, în acest fel încercând să responsabilizăm și să susținem toate segmentele de tineri”.

CHEFURILE DE LA CERCUL MILITAR NAȚIONAL

Surse din UNPR au declarat pentru FLUX 24 că Alexandra Dobre a folosit o mare parte a fondurilor primite pe ONG pentru acțiuni politice.

01De alfel, în zilele următoare, FLUX 24 va prezintă și documente care atestă acest lucru.

Mai mult, aceleași surse, au dezvăluit și detalii picante: cu aprobarea lui Gabriel Oprea, Alexandra Dobre a organizat petreceri private la Cercul Militar Național, simbolul Armatei Române.

Aceste petreceri pe prețuri infime pot fi organizate doar cu aprobarea ministrului apărării. Iar domnișoara Dobre a beneficiat de aprobările date de Gabriel Oprea când era ministrul apărării, dar și din partea lui Mircea Dușa, actualul ministru al apărării.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img