spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRI DIN REGATUL LUI PONTA: ȘEFUL POLIȚIEI GORJ ȘI-A FĂCUT PROPRIA JUSTIȚIE...

DEZVĂLUIRI DIN REGATUL LUI PONTA: ȘEFUL POLIȚIEI GORJ ȘI-A FĂCUT PROPRIA JUSTIȚIE SI AMENINȚĂ PARLAMENTARII CU PUȘCĂRIA

-

Despre Viorel Caragea (foto) s-au scris si s-au spus multe în presa. Un personaj controversat, acuzat ca face propria justitie dar si ca face mult prea multe abuzuri din postura de inspector sef al poliței gorjene.

de CORNEL SEMEN

- Advertisement -

GORJ3CARAGEA

Slobod la gura si fara teama ca cineva s-ar putea sa-i faca ceva pentru ca incalca deseori legea, Caragea a devenit de curand subiectul unor noi acuzatii: dezvoltarea unui sistem de influentare a judecatorilor si procurorilor pentru a intocmi dosare penale „la comanda” urmate de arestari si condamnari dorite de el si oamenii politici apropiati lui. Dezvaluirile apartin unor fosti ofiteri din Politie precum si unui deputat din Parlamentul Romaniei. 

- Advertisement -

GORJ2

Comisarul-sef Voinescu Ion, fost inspector sef adjunct in Politia Judeteana Gorj pana in iulie 2013, a declarat: „La inceputul lunii iunie 2013, l-am auzit pe Caragea laudandu-se ca deja „a aranjat” la Tribunalul Gorj ca sa-l condamne pe Surupaceanu intr-un dosar legat de achizitia unui utilaj si ca va vorbi si la Curtea de Apel Craiova ca sa nu scape de condamnare in apel”. 

gorj4

Comisarul sef Daniel Craciun, fost sef adjunct al  Politiei Municipale Tg Jiu, a precizat ca atunci cand i-a pronuntat intamplator numele lui Surupaceanu intr-un anume context, Caragea a exclamat: „Stai linistit, ca am relatii si la Tribunal si la Curtea de Apel si-i conving eu pe judecatori sa-l condamne pe Surupaceanu”.  Cand l-am intrebat ce are cu Mugurel Surupaceanu, mi-a replicat sec: „E ordin de la partid, fiindca are potential si poate fi periculos in viitor pentru partid, dacă nu-l condamnăm acum când l-avem in mână”.  Scarlat Iriza, deputat de Gorj, spune că fost amenințat Caragea cu pușcăria, fiindcă l-ar avea la mână cu un dosar penal, dupa ce anterior îi postase un echipaj de politie in apropierea locuintei sale, ca sa-l urmareasca pas cu pas.

FOTO: COTIDIANUL

CAZUL CARAGEA A AJUNS LA UN MOMENT DAT ÎN ATENȚIA COMISIEI DE APĂRARE DIN SENAT, DAR A FOST BLOCAT.

EPISODUL 2 ÎN CURÂND PE FLUX24

Show message history
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img