spot_img
19.8 C
București
marți, mai 24, 2022
AcasăALEGERI 2020Deputat USR: Iliescu, Năstase, Dragnea și Dăncilă mai decenți decât Cîțu

Deputat USR: Iliescu, Năstase, Dragnea și Dăncilă mai decenți decât Cîțu

-

Bătălia dintre USR și premierul Florin Cîțu nu dă semne de osteneală: ”A luptat și a dat din picioare ceva vreme până când a ajuns premier și probabil că asta îl face să se creadă un politician de valoare. Aș vrea să îi amintesc însă că în postura de premier a fost și doamna Dăncilă și pe ea nu o bănuiesc de mari calități, chiar dacă a ajuns la BNR, unde și-ar dori să ajungă și domnul Cîțu. Uimitor, Viorica Dăncilă a știut măcar să se retragă” scrie conform Inpolitics deputatul USR Andrei Lupu într-un material difuzat de Digi24.ro .

”Dacă oamenii politici ar avea puterea de a accepta înfrângerea nu ar trage de Florin Cîțu în halul acesta și l-ar încuraja să se retragă într-o încercare de a mai salva un minim de onoare. Știu că râde lumea la noi când punem în discuție onoarea, dar mi se pare că Ion Iliescu a plecat mai onorant din politică decât Florin Cîțu, Adrian Năstase a ales o cale mai decentă de a pleca spre penitenciar decât modul în care alege Florin Cîțu să iasă din scenă, iar Liviu Dragnea spunea minciuni mai distractive când povestea despre cei patru asasini față de Florin Cîțu când e întrebat de pandemie și vaccinare. Și mie nu îmi vine să cred că am ajuns să mi se pară Ion Iliescu mai decent decât președintele PNL” susține deputatul.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...