spot_img
5.6 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăhighlightDeputat PNL: Cineva vrea să facă blaturi în sectorul 6

Deputat PNL: Cineva vrea să facă blaturi în sectorul 6

-

Cineva își dorește cu multă ardoare să facă blaturi în Sectorul 6, dar cu siguranță nu sunt eu acela, a precizat joi într-un comunicat deputatul PNL Răzvan Mironescu, pretendent la nominalizarea partidului drept candidat la Primăria sectorului 6.

- Reclama -

În ultima perioadă au fost lansate foarte multe zvonuri meschine despre mine. Ultima găselniță este că dacă aș fi candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 aș face blat cu potențialul candidat al PSD, Gabriel Mutu (…) Aceste atacuri murdare la adresa mea îmi arată că sunt un candidat puternic, care probabil încurcă anumite jocuri ale rivalilor mei. Doresc să întăresc încă o dată și apartenența mea la PNL. Indiferent dacă voi fi sau nu candidat, indiferent dacă voi avea sau nu vreo funcție voi rămâne în PNL, partidul pentru care am luptat și în care am crezut în ultimii 10 ani. Rămân fidel valorilor pe care le-au insuflat Bratienii și vă asigur că voi continua să militez pentru un alt mod de a face politică, cel în interesul cetățenilor și nu al intereselor proprii, așa cum ne-a cerut și Președintele Klaus Iohannis la sfârșitul lunii februarie prin discursul său din Parlament, a mai afirmat Mironescu.

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a vorbit recent într-un inteviu la Realitatea TV de blaturile din sectorul 6, referindu-se indirect la Mironescu.

FLUX 24 a dezvăluit în premieră negocierile între Vasile Blaga și Ștefan Florescu, un politician fost în PSD, apropiat de clanul Sportivilor, care dorește să candideze la sectorul 6 din partea liberalilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img