spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasămediuDECLARAȚII HALUCINANTE ALE EUROPARLAMENTARULUI CRISTIAN PREDA DESPRE REFUGIAȚI:Pe litoral într-un weekend pot...

DECLARAȚII HALUCINANTE ALE EUROPARLAMENTARULUI CRISTIAN PREDA DESPRE REFUGIAȚI:Pe litoral într-un weekend pot să meargă 100.000 de oameni

-

Cristian Preda, afiliat PPE în Parlamentul European, care a votat pentru propunerea CE în plenul PE, a declarat pentru MEDIAFAX că ar fi o eroare ca România să fie împotriva curentului european pe această temă, având în vedere că Raportul Keller a fost votat miercuri în plenul PE de cinci din şapte eurodeputaţi. Preda a votat joi pentru rezoluţie.

- Reclama -

„Cred că în România nu s-a discutat serios despre capacităţile noastre. Mie mi se pare că e ruşinos să spui că nu poţi primi, o ţară de 20 de milioane, decât 1.000 de persoane”, a spus Preda.

„Mie mi se pare incredibil. Pe litoral, de pildă, într-un weekend pot să meargă 100.000 de oameni, asta aflăm de la televizor, şi întreaga Românie nu poate să primească mai mult de 1.000 de persoane? Mie mi se pare că Victor Ponta îşi bate joc când spune că România nu are decât 1.000 de locuri pentru a primi refugiaţi”, a declarat europarlamentarul.

Referitor la capacitatea pe care România o are de a integra refugiaţi, indiferent de locurile de cazare dipsponibile, Preda a spus: „Asta este o filosofie inedită, şi anume că, 20 de milioane de oameni nu ar putea integra decât 1.000. Calculaţi procentul, ce înseamnă asta şi veţi vedea că este ridicol. Eu zic să nu ne facem de râs şi să revenim la sentimente mai bune faţă de ce se întâmplă în acest moment şi ce se va întâmpla şi în următoarele luni. Nu cred că trebuie să ne purtăm ca un membru anti-european.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img