spot_img
20.2 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDezvaluiriDE BĂLĂCEANCA.Mălin Bot, halucinant. Dragnea îmbrăcat în jandarm la volanul tunului cu...

DE BĂLĂCEANCA.Mălin Bot, halucinant. Dragnea îmbrăcat în jandarm la volanul tunului cu apă

-

Liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi îmbrăcat în jandarm și ar fi condus autospecială cu tun de apă vineri în Piața Victoriei, susține fostul jurnalist Mălin Bot potrivit unor extrase video prezentate pe facebook pe pagina spune și tu nu rezist.

- Advertisement -

Dragnea s-a îmbrăcat în jandarm și i-a dat cu tunul în cap! Cu apă. Mirel Curea, acum înțelegi de ce îți spuneam să îl lași în pace? Tu, nu și nu…Batman, Batman!P.S. Vă rog să admirați tabloul din spate. Are rol terapeutic. Doar așa se explică că a fost lovit în partea dreaptă și și-a bandajat mâna stângă. Sau invers. Că nici el nu mai știe. Și m-a zăpăcit și pe mine. Fir-ar Dragnea ăsta cu tunul lui! Cu apă, a comentat pe facebook jurnalistul Dan Andronic.

- Advertisement -

Fix organizatorul de echipa la Balaceanca!. a afirmat avocata Cosmina Cerva.

Măi, Dragnea, măi şoferule de camion, undercover în costum de jandarm nene, băi, nene, arată-te odată călare pe toate tunurile de apă, de gaze, pe toate petardele, artificiile, bordurile, petalele şi panseluţele, pe tot ce prinzi nene, tot, absolut tot, all over, tot ce poţi, nene, că bat ăştia rău, rău, rău, în roşu. Practic, a sărit acu’. Io nu ştiu ce să zic acum. Dar mi-e milă sincer de oamenii aceia de la Smurd. Chiar au făcut treabă vineri şi noaptea când am trecut eu şi tu nene erai călare pe camioane, pe toate tunurile de apă, ei erau sleiţi de oboseală. Tot respectul oamenilor de la Smurd!, a scris la rândul său Sorina Matei.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img