spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAnalizeDan Mihalache, ambasadorul României în UK și-a luat pisoi: Pe langa atributiile...

Dan Mihalache, ambasadorul României în UK și-a luat pisoi: Pe langa atributiile interne pe care le are ca Chief Mouser (adica soareci), Ferdinand va avea si misiuni importante de dialog politic: trebuie sa se vada cu Larry, the chief mouser of Downing Street 10 si cu Palmerstone, pisicul omolog de la Foreign Office

-

Pisoiul numit Ferdinand este oficial Chief Mouser al Ambasadei Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, anunță pe facebook ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, fostul șef al Cancelariei prezidențiale a lui Klaus Iohannis demisionat din motive încă necunoscute.

miha01El (n.red-pisoiul) a fost preluat, dupa toate regulile, de la Battersea Dogs and Cats Home. Este un pisic sociabil si frumusel. Blanita lui e inca in suferinta pentru ca niste copii rai l-au chinuit pe o strada. Ferdinand este foarte popular, a reusit ca in scurt timp sa fie mai important ca mine in ambasada…Pe langa atributiile interne pe care le are ca Chief Mouser (adica soareci), Ferdinand va avea si misiuni importante de dialog politic: trebuie sa se vada cu Larry, the chief mouser of Downing Street 10 si cu Palmerstone, pisicul omolog de la Foreign Office…, spune Mihalache.

- Advertisement -

miha03

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img