spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeALDE ȘI PSD, STRATEGIE COMUNĂ: Acuză deja fraudarea alegerilor

ALDE ȘI PSD, STRATEGIE COMUNĂ: Acuză deja fraudarea alegerilor

-

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la România TV, că este îngrijorat în privința posibilității fraudării alegerilor parlamentare.

- Reclama -

Și președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut declarații asemănătoare.

CITIȚI ȘI:CE ASCUNDE PSD: Liviu Dragnea vrea să aibă acces la aplicațiile softului de la #Parlamentare2016

„În momentul în care am văzut ceea ce știm cu toții, și anume arestarea președintelui AEP, nu vă spun că am început să fiu îngrijorat, și nu numai eu. Am vorbit și cu alți colegi din zona politică și din alte partide și toți împărtășim aceeași îngrijorare”, a spus Tăriceanu, întrebat dacă îi este teamă de o eventuală fraudare a alegerilor.

El a adăugat că este nefiresc faptul că sunt dosare care zac în sertarele procurorilor și sunt scoase în campania electorală.

„Este cu totul și cu totul nefiresc mai ales că ne lovim de același lucru: dosare care zac în sertarele procurorilor de 8 ani de zile și sunt scoase acum, în timpul campaniei electorale, exact acum, nici o săptămână după, nici înainte”, a arătat Tăriceanu.

Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost arestată preventiv, miercuri seară, în dosarul în care este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență și a două infracțiuni de spălare de bani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img