spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăParlamentare 2016CE ASCUNDE PSD: Liviu Dragnea vrea să aibă acces la aplicațiile softului...

CE ASCUNDE PSD: Liviu Dragnea vrea să aibă acces la aplicațiile softului de la #Parlamentare2016

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că schimbările de la MAI şi de la AEP din ultima perioadă îi provoacă „suspiciuni”, astfel încât a cerut BEC să pună la dispoziţia partidului aplicaţiile folosite pentru alegeri de către Autoritatea Electorală Permanentă, fiind de părere că liberalii ar încerca să fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la România TV, că are „suspiciuni” cu privire la schimbările de la MAI din ultime perioadă, precum şi ancheta DNA de la AEP.

- Advertisement -

„Sunt două instituţii cheie în organizarea alegerilor din România: MAI şi AEP. Ministerul de Interne a suferit transformări majore, cum-necum, de la începutul anului Dacian Cioloş a avut ţintă ca de acolo să plece Petre Tobă. (…) Acum MAI este condus de apropiatul lui Dacian Cioloş. Tulburări majore în MAI şi în serviciul secret al ministerului. (…) AEP a rămas fără conducător. AEP este cea care după alegeri centralizează voturile şi repartizează mandate, pe baza unui soft la care noi deocamdată nu avem acces”, a spus el.

Din acest motiv, Dragnea afirmă că a solicitat ca BEC să pună la dispoziţia partidului său aplicaţiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmând că nu este în regulă ca formaţiunile politice să nu aibă acces la ele în aceste condiţii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img