spot_img
14.6 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriDan Andronic, noi dezvăluiri despre noaptea prezidențialelor: Cum a fost legat celebrul...

Dan Andronic, noi dezvăluiri despre noaptea prezidențialelor: Cum a fost legat celebrul Cătălin Voicu

-

Dan Andronic face joi în Evenimentul Zilei noi dezvăluiri în serialul NOI SUNTEM STATUL. De data aceasta, Andronic se referă la cazul fostului senator PSD, Cătălin Voicu, care a fost reținut, arestat și apoi condamnat în diverse spețe. 

- Reclama -

Voicu a fost reținut la câteva zile după turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009 despre care Dan Andronic a făcut dezvăluiri.

Ce s-a întâmplat din acea noapte la PSD era extrem de interesant pentru cei care voiau să securizeze rezultatul alegerilor, respectiv grupul cu care m-am intersectat în casa lui Gabriel Oprea, dar nu numai. Pentru că Mircea Geoană și cei din jurul său, în special gruparea VANGHELIE-HREBENCIUC-VOICU nu avea de gând să depună armele, fiind convinși că procesul electoral a fost fraudat, în special prin rezultatul din diaspora. PSD trimisese în diaspora un grup de foști ofițeri de informații, coordonați de ex-generalul SIE ADRIAN ISAC, care a încercat să supravegheze organizarea alegerilor. Numai că evaluarea făcută de aceștia nu era deloc optimistă, persoana numită de LIVIU DRAGNEA să se ocupe voturile din diaspora fiind bănuită că l-a trădat pe Mircea Geoană. De altfel, așa cum ne-a declarat un membru al celulei de criză PSD, ulterior suspiciunile s-au îndreptat și în direcția lui MIRON MITREA, MARIAN OPRIȘAN, RADU MAZĂRE, aceștia înregistrând în județele pe care le patronau rezultate slabe pentru MIRCEA GEOANĂ. Celula de criză din Kiseleff Revenim în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009. În jurul orelor 4-5 dimineața, grupul adunat la sediul din Kiseleff s-a risipit spre casă cu gândul că MIRCEA GEOANĂ a pierdut alegerile în fața lui TRAIAN BĂSESCU. Numai că în cursul zilei, pe 7 decembrie, imediat după ce și-a revenit grupul din PSD care nu avea de gând să cedeze s-a constituit într-o celulă de criză în care s-a pus la cale o strategie, extrem de îndrăzneață, fără precedent. Un lanț de acțiuni juridice, în paralel fiind preconizate manifestații de 100.000 de persoane la București, a scris Andronic.
Pentru toți acoperiții din presă (dar, nu numai) am o încercare!Primul dintre voi care reușește să o facă pe Kovesi să spună:”Nu am fost în noaptea de 6-7 decembrie 2009 la Gabriel Oprea acasă alături de George Maior, Florian Coldea, etc”, primește ce-și dorește. Orice!, a scris Andronic joi dimineață pe facebook.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img