spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeDacă fotografiezi urșii de pe Transfăgărăşan ești amendat

Dacă fotografiezi urșii de pe Transfăgărăşan ești amendat

-

Jandarmii argeşeni au amendat o turistă care a oprit autoturismul pe Transfăgărăşan şi a început să fotografieze urşii, în zona Barajului Vidraru. Iniţial, jandarmii i-au cerut turistei să părăsească zona, punându-i în vedere faptul că poate fi amendată, însă un sfert de oră mai târziu au găsit-o tot acolo, motiv pentru care au amendat-o.

- Reclama -

Incidentul a avut loc miercuri, în zona Barajului Vidraru, unde o femeie în vârstă de 43 de ani din Piteşti fotografia o ursoaică cu doi pui ieşită la marginea drumului, informează, joi, Inspectoratul de Jandarmi (IJJ) Argeş conform news.ro.

Jandarmeria Argeş transmite tuturor turiştilor care tranzitează Transfăgărăşanul faptul că urşii sunt prezenţi foarte des pe carosabil şi că jandarmii vor dispune măsurile legale atunci când legea este încălcată. Astfel, este sancţionată fotografierea sau apropierea la mai puţin de 20 de metri de animale.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...