spot_img
21.7 C
București
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăDezvaluiriCum se plimbau Ponta și Ghiță gratis cu avionul și apoi au...

Cum se plimbau Ponta și Ghiță gratis cu avionul și apoi au băgat patronul la pușcărie/ VANGHELIE ACUZĂ: Ghiță a preluat acțiunile BLUE AIR/ NELU IORDACHE: GHIȚĂ MI-A ZIS CĂ PONTA VREA SĂ MĂ ARESTEZE

-

Aveam și o companie de aerotaxi. A venit la firma mea omul care zbura cu Victor Ponta și mi-a spus că vrea un avion pentru acesta, dar pentru care să plătească numai combustibilul, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin. La rândul său în emisiune, fostul lider PSD Marian Vanghelie a declarat că persoana în cauză ar fi Sebastian Ghiță. Mai mult Vanghelie a susținut că Ghiță ar fi preluat o parte din acțiunile Blue Air după ce Nelu Iordache a fost arestat preventiv 2 ani. 

- Reclama -

Cererea a avut loc undeva în 2010 sau 2011.

Recent Victor Ponta m-a acuzat că aș fi oferit transport gratuit cu avionul sau elicopterul doamnei Elena Udrea. Nu e adevărat. Bărbatul ei venea cu șacoșa de lovele și plătea. Avem Chitanțe, a precizat Nelu Iordache.

Persoana care s-a dus la Nelu Iordache era Sebastian Ghiță, a precizat în aceeași emisiune fostul lider PSD, Marian Vanghelie.

Ponta nu se ducea el. Nu se ocupa de lucrurile murdare. Ponta venea ca Don Juan, se urca în avion, nu îl interesa dacă s-a plătit și cine a plătit. Problema nu e Ghiță, ci Ponta. Ghiță a preluat o parte din acțiunile Blue Air. Ghiță a încercat să preia mai multe firme din România, a mai susținut Vanghelie.

INTERVIUL INTEGRAL CU MARIAN VANGHELIE

În primul interviu acordat unui post de televiziune, Nelu Iordache a spus că îl cunoaște foarte pe Sebastian Ghiță.

Îl știu foarte bine pe Sebastian Ghiță. Am băut împreună. La un moment dat aveam un angajat și ăsta îmi zice că se duce la Casa Doina, pe Kisseleff, lângă sediul PSD, unde era Ghiță cu unii. Îmi zice: poate vii și tu. În sun apoi pe ăla și îl întreb. Bă, ai ajuns: El zice că da, dar  Ghiță a zis să nu vii că vrea Ponta să te aresteze și nu vrea sî fii aicea, a precizat Nelu Iordache.

El a precizat că episodul ar fi avut loc în septembrie-octombrie 2012.

Victor Ponta când era premier m-a amenințat în noiembrie 2012 pe aeroportul din Bacău că voi fi arestat. Mi-a spus că mi-a trimis dosarul la DNA și că voi fi arestat. La câteva zile am fost arestat, a declarat duminică seară omul de afaceri Nelu Iordache în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

Nelu Iordache a inființat compania aviatică Blue Air și Romstrade care a realizat Transalpina. El a fost arestat 2 ani. iar firmele sale băgate în faliment sau preluate cum e cazul Blue Air.

Iordache l-a acuzat pe Ponta că prin arestarea sa a vrut să preia prin interpuși compania Blue Air.

Anterior, susține Iordache, guvernul USL i-ar fi blocat mai multe proiecte în derulare.

Ponta și grupul de la Cluj au fost în spatele arestării mele și a preluării Blue Air, a susținut Iordache, care anterior interviului în direct la B1 a transmis pentru emisiune o declarație scrisă.

De față la amenințările lui Ponta a fost un director din compania mea. Cu Victor Ponta care atunci pleca de la Bacău dintr-un turneu electoral erau Liviu Dragnea, Crin Antonescu și Viorel Hrebenciuc. Poate vor dori să confirme, a precizat Iordache.

La acel moment, Ponta mi-a zis să vorbesc cu Hrebenciuc. Am vorbit de 2 ori cu el. Mi-a zis că nu știe nimic și era foarte speriat, a mai susținut Nelu Iordache.

Pretextul pentru arestarea lui Nelu Iordache ar fi fost un diferend financiar pe care acesta îl avea la timpul respectiv cu o firmă portugheză unde anterior lucrase Jose Mario Barroso, care în 2012 era președintele Comisiei Europene.

INTEGRAL INTERVIUL CU NELU IORDACHE

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img