spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir ACUZĂ: Ținta operațiunii Maior-Coldea, firmele lui Nelu Iordache

Colonelul Dragomir ACUZĂ: Ținta operațiunii Maior-Coldea, firmele lui Nelu Iordache

-

A fost un plan la nivelul directorului SRI George Maior și a primului adjunct Florian Coldea cu aviz politic bineînțeles și implementat de oameni pe baza protocoalelor dintre DNA și SRI pentru distrugerea firmelor și a capitalului românesc.  Printre țințele aflate pe această listă se aflau și firmele dlui Nelu Iordache, a declarat fostul colonel SRI Daniel Dragomir duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

Omul de afaceri Nelu Iordache a acordat primul interviu unui post de televiziune duminică seară în emisiunea realizată de Andrei Bădin.

- Advertisement -

După ce vor fi anulate efectele protocoalele prin Ordonanță de Urgență este nevoie ca domnul Iordache și alți oameni de afaceri să prezinte ceea ce știu pentru ca oamenii implicați în aceste echipe mixte, zeci de ofițeri SRI implicați, să fie lustrați și să suporte rigorile legii, a mai spus Daniel Dragomir.

Omul de afaceri Nelu Iordache, care a inființat compania aviatică Blue Air, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că există multe coincidențe ciudate în cazul preluării companiei după arestarea sa în decembrie 2012. 

- Advertisement -

Iordache a afirmat că firma de insolvență din Cluj care s-a ocupat de caz avea sediul într-o locație unde era sediul SRI, dar și al unui firme a lui Ioan Rus. De asemenea cineva din firma respectivă a ajuns mai apoi consilier al lui Dacian Cioloș, când acesta era premier.

Nelu Iordache a acuzat grupul de la Cluj și pe fostul premier Victor Ponta că ar fi fost la originea preluării Blue Air pe care o controla printr-o altă firmă.

Pe 1 decembrie 2012 am fost arestat, iar pe 10 firma a intrat în insolvență, a mai spus omul de afaceri.

Cu Ioan Rus am avut un conflict cu firma de constrrucții a lui Ioan Rus care opera pe aeroportul din Cluj. M-au dat afară, a mai spus Iordache.

Victor Ponta când era premier m-a amenințat în noiembrie 2012 pe aeroportul din Bacău că voi fi arestat. Mi-a spus că mi-a trimis dosarul la DNA și că voi fi arestat. La câteva zile am fost arestat, a declarat duminică seară omul de afaceri Nelu Iordache în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

A fost pentru prima oară când Nelu Iordache a acordat un interviu unui post de televiziune.

Nelu Iordache a inființat compania aviatică Blue Air și Romstrade care a realizat Transalpina. El a fost arestat 2 ani. iar firmele sale băgate în faliment sau preluate cum e cazul Blue Air.

Iordache l-a acuzat pe Ponta că prin arestarea sa a vrut să preia prin interpuși compania Blue Air.

Anterior, susține Iordache, guvernul USL i-ar fi blocat mai multe proiecte în derulare.

Ponta și grupul de la Cluj au fost în spatele arestării mele și a preluării Blue Air, a susținut Iordache, care anterior interviului în direct la B1 a transmis pentru emisiune o declarație scrisă.

De față la amenințările lui Ponta a fost un director din compania mea. Cu Victor Ponta care atunci pleca de la Bacău dintr-un turneu electoral erau Liviu Dragnea, Crin Antonescu și Viorel Hrebenciuc. Poate vor dori să confirme, a precizat Iordache.

La acel moment, Ponta mi-a zis să vorbesc cu Hrebenciuc. Am vorbit de 2 ori cu el. Mi-a zis că nu știe nimic și era foarte speriat, a mai susținut Nelu Iordache.

Pretextul pentru arestarea lui Nelu Iordache ar fi fost un diferend financiar pe care acesta îl avea la timpul respectiv cu o firmă portugheză unde anterior lucrase Jose Mario Barroso, care în 2012 era președintele Comisiei Europene.

INTERVIUL INTEGRAL CU NELU IORDACHE ȘI INTERVENȚIA LUI DANIEL DRAGOMIR

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img