spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăAnalizeCum s-au certat Ghiță și Kovesi pe arestarea lui Ilie Sârbu: DNA...

Cum s-au certat Ghiță și Kovesi pe arestarea lui Ilie Sârbu: DNA a dosit dosarul socrului lui Ponta

-

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă spune că relaţiile cu Laura Codruţa Kovesi s-au răcit în anul 2014, când procurorul şef al DNA s-ar fi implicat în campania electorală, prin întocmirea de dosare penale.

“În campania electorală (n.r.: din 2014), Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timişoara, şi l-a cărat cu maşina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidaţi. Credeţi că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiţă, la România TV.

Întrebat ce i-a spus, Sebastian Ghiţă susţine că i-a atras atenţia că se implică în campania electorală.

“I-am spus<< Codruţa, tu îţi bagi nasul în campania electorală, nu prosteşti pe nimeni. Eşti doar sluga unora>> ”, a mai afirmat Ghiţă.

Fostul parlamentar spune că procurorul şef al DNA a insistat că e greşeala unor procurori din ţară.

Cert este că DNA a ascuns dosarul lui Sârbu.

“<<Un procuror tâmpit la DNA Braşov>>, la Ploieşti Onea era tâmpit. Dintr-o dată se tâmpeau unii şi Kovesi credea că prosteşte pe toată lumea. Jumătate era dirijată de şefii ei, jumătate făcea aşa să mai apară la TV. O să se spele pe mâini <<Uncheselu, Onea, Portocală, nişte tâmpiţi, eu eram şefă minunată>>Kovesi poate spune asta lui mutu”,a afirmat Ghiţă, la România Tv.

Fostul parlamentar a spus în trecut că a avut o relaţie apropiată cu Laura Codruţa Kovesi, care a fost inclusiv acasă la el în Ploieşti. Ghiţă susţine că a cunoscut-o pe şefa DNA la petrecerile de la sediile SRI.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială