8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăActualitateCum i-a ars la buzunar profesorul Iohannis pe părinți cu vacanța forțată...

Cum i-a ars la buzunar profesorul Iohannis pe părinți cu vacanța forțată a elevilor

-

Este ca ne-au ars din nou? Eu cand v-am spus, in 29 septembrie, ca motivul pentru care nu respecta legea care prevede trecerea scolilor in on-line in localitatile care depasesc 6 la mie (si schimba peste noapte prevederile legale) – este in fapt incapacitatea de plata, poate nu m-ati crezut. Va spuneam in 29 septembrie: daca se inchid scolile (cum prevede legea in prezent) vor trebui sa scoata bani din buget sa achite sume parintilor care trebuie sa stea cu copiii. Iar ei nu au bani in buget pentru ca au condus finantele spre incapacitate de plata!, susține analistul economic Radu Soviani pe Facebook.

Ei au bani doar pentru masti, ventilatoare si teste la pret de specula. Si pentru tablete la pret de specula! E, uite ca nici 3 saptamani mai tarziu, cateva sute de mii de cazuri mai tarziu si cateva mii de morti mai tarziu, au inchis scolile, zicand: VACANTAAAAAAA! Care este ratiunea pentru ne-on-line si alegerea vacantei? Fix ceea va spuneam in 29 septembrie: nu au bani pentru a plati parintii fortati sa stea acasa cu copii, si prin urumare, ii forteaza cu ,,vacanta”. Pai ce, in vacanta se platesc bani parintilor? De facto, incapacitate de plata si, desigur #nimicpentrupopulatie, mai spune Soviani.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]