spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăBasarabiaCum a scos sforarul de la Chișinău o emisiune de pe un...

Cum a scos sforarul de la Chișinău o emisiune de pe un post de televiziune unde urmau dezvăluiri: ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

-

Emisiunea „Puterea a Patra”, cu participarea lui Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru din Moldova, pro rus, care urma să fie difuzată de N4 în seara zilei de 27 octombrie şi care a fost scoasă de pe post în ultimul moment, a fost postată pe internet.

- Reclama -

În emisiune, Usatîi face o serie de dezvăluiri despre rolul oligarhului Vladimir Plahotniuc în atentatul la viaţa bancherului rus Gherman Gorbunţov şi face publice două înregistrări telefonice, una cu Plahotniuc şi alta – un fragment mai mare din discuţia cu intermediarul killerului Vitalie Proca.

usatuPotrivit lui Usatîi, Plahotniuc a aflat ce urma să fie difuzat în emisiune şi a pus presiune pe acţionarii postului TV ca aceasta să nu apară.

Moderatorul emisiunii, Gheorghe Gonţa, a publicat cu puţin timp înainte de ora la care are loc emisiunea un mesaj cu subînţeles despre scoaterea de pe post a acesteia. „Emisiunea de azi cu participarea dlui Renato Usatîi nu avea loc. Din motive… haideţi să le numim tehnice”, a scris jurnalistul.

Peste câteva ore, Renato Usatîi a reuşit să publice emisiunea pe internet.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...