spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăParlamentare 2016Cioloș: Mi-aș dori ca românii să voteze PNL și USR

Cioloș: Mi-aș dori ca românii să voteze PNL și USR

-

Premierul Dacian Cioloș a declarat joi seară că și-ar dori ca alegătorii să voteze partidele care și-au exprimat susținerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL și USR.

„Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public. (…) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL și USR și-au asumat acele valori”, a spus Cioloș la Realitatea TV, menționând că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL și PSD.

Premierul a precizat însă că le-a cerut liberalilor și celor de la USR să nu folosească imaginea sa în campanie, tocmai pentru a nu da mesaje confuze electoratului.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, și unii și alții (PNL si USR — n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aș vrea să susțin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament”, a afirmat el.

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloș a spus că nu s-a decis încă: „N-am luat o decizie încă în acest sens. (…) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img