spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeCum a fost executat liberalul care a acuzat "Gigeii și Mișuleii" din...

Cum a fost executat liberalul care a acuzat „Gigeii și Mișuleii” din PNL

-

Florin Roman nu mai poate candida la președinția PNL Hunedoara. Și aceasta pentru că modificările aduse statutului PNL interzic unei persoane să candideze pentru o funcție în alt județ decât cel în care este înscris în partid, scrie Hunedoara Liberă.

Roman a fost unul din criticii acțiunilor din ultimul timp din PNL.

Deputatul PNL Florin Roman a criticat sâmbătă modificările la statutul partidului, susținând că acestea au fost făcute pentru ca „Gigei și Mișulei” să conducă în continuare destinele formațiunii politice.

Cum Florin Roman este deputat de Alba, el nu poate deține funcția de președinte în județul Hunedoara.La Consiliul Național de Coordonare, doar Florin Roman și delegația de la Hunedoara au votat împotriva modificărilor statutului PNL.

„Stimați colegi. Astăzi s-a modificat statutul PNL la propunerea lui Mișu Voicu. Conform celor aprobate nu mai pot candida la funcția de președinte al PNL Hunedoara. Voi continua sa va reprezint pana la alegerea noului președinte. A fost pentru mine o onoare sa lucram împreuna! Voi fi întotdeauna alături de voi iar HUNEDOARA rămâne a doua mea casa. Va multumesc din suflet! Florin Roman”, a scris pe Facebook președintele interimar al PNL Hunedoara.

„Modificarea statutului s-a făcut pentru ca unii oameni care ne-au adus aici să stea în continuare acolo. Acest statut este modificat pentru ca Gigei, Mișulei, cum doriți dvs, să vă conducă în continuare destinele. Ca să se poată face acest lucru era nevoie de două lucruri: să se modifice statutul, iar cei incomozi să fie dați la o parte. Se pare că unii colegi nu au înțeles nimic din rezultatele alegerilor parlamentare sau, dacă au înțeles, înseamnă că nu își doresc același lucru pe care vi-l doriți mulți dintre dvs — să ducem PNL la guvernare. Nu o să-i vedeți niciodată pe cei care clamează astăzi unitatea, pe acei Mișulei, Gigei să se lupte cu PSD-ul. Îi veți vedea întotdeauna gudurându-se pe lângă șefi, oricare ar fi ei, apoi îi trădează de fiecare dată”, a spus Roman, la Consiliul Național de Coordonare al PNL.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...