Cum a ajuns Iohannis cu USR pe Platoul Bucegi

0
420

Presedintele Klaus Iohannis a urcat, sambata dupa-amiaza, pe Platoul Bucegi, unde s-a intalnit cu o echipa de salvamontisti care se intorcea de la o interventie si a acceptat sa faca poze cu acestia.

Seful Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, a declarat ca o echipa de salvatori a intervenit pentru recuperarea unei turiste straine in varsta de 27 de ani care a cazut in zona Babele si si-a fracturat piciorul.

Haiduc a fost candidatul USR la Primăria Bușteni.

Salvamontiştii s-au întâlnit cu Klaus Iohannis la staţia de telecabină de la 2.200 de metri altitudine din masivul Bucegi.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, pentru News.ro, că echipa se întorcea de la o acţiune de salvare a unei turiste străine, iar în zona staţiei de telecabină s-a întâlnit cu preşedintele. Acesta era însoţit de un grup de persoane.

”Ne-am fotografiat cu domnia sa, am schimbat câteva cuvinte. E un om fain preşedintele”, a declarat şeful Serviciului Salvamont Buşteni.

Gheorghe Haiduc a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu preşedintele şi cu unul dintre colegii săi, însoţită de mesajul ”Fără cuvinte”.