spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiriCulisele afacerii BlackCube

Culisele afacerii BlackCube

-

de Daniel Dragomir, fost colonel SRI, preluare facebook

Sa scoatem mizeria de sub pres

Am fost facut inamicul public numarul 1 si arestat pe cateva probe:
1. “Factura” si “contractul” cu BlackCube. Factura e un fals de doi bani, iar contractul nu exista.
2. “Amprentele” de pe “bani”. Doua expertize ale Politiei romane spun clar ca nu sunt amprentele mele.
3. “Inregistrarea” cu pixul si “discutiile” pe care mass media le-a intors pe toate partile. Pixul nu exista, iar “inregistrarea” este un fals grosolan care pe deasupra nici nu se aude. De doi ani cerem expertiza pe acest fals si pauza. “Discutiile” facute publice cu atata tam-tam nu exista.

Si inca ceva, lista extinsa de tinte ale BlackCube in marea operatiune. Doar cateva nume: deputatul Iulian Iancu, procurorul Claudiu Dumitrescu, fostul prefect al Bucurestiului Paul Petrovan, Dinu Pescariu, Claudiu Florica. Cam ce legatura aveam eu cu oamenii astia pe care nu i-am vazut in viata mea? Ca ei nu mi-au facut dosare? Dadea bine in poza sa iasa Kovesi “victima”?

A venit vremea sa raspund mizeriilor care imi sunt aruncate in spate de aproape 3 ani de zile. De acum inainte voi raspunde.
Abuzurile nu ii lovesc doar pe politicieni. Ma consider un om de rand si oamenii de rand trebuie sa stie ce se intampla in tara asta si cum pot fi luati de pe strada doar daca au gresit prin simplu fapt ca exista.

CEDO a statuat in mod clar ca in situatia comiterii unor abuzuri, inculpatii au dreptul sa se apere public. DIICOT are probele si cererile care arata manipularea prin care am devenit tinta. Ministrul justitiei are pe masa de trei luni un memoriu de 30 de pagini in acest sens. Probabil nu a avut timp de el.
Atunci cand institutiile statului in loc sa ne apere ne aresteaza, avem datoria sa scoatem adevarul la iveala!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img