spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriREMANIEREA MINIȘTRILOR LA FINAL/ Dăncilă: Eu nu-mi permit ca să mă implic...

REMANIEREA MINIȘTRILOR LA FINAL/ Dăncilă: Eu nu-mi permit ca să mă implic în ceea ce priveşte justiţia

-

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Naţional PSD. Şeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câţi miniştri vor părăsi Cabinetul.

- Reclama -

„Eu nu-mi permit ca să mă implic în ceea ce priveşte justiţia. Nu am spus părerea unui sau altuia, am dat răspunsuri aplicate. Am menţionat că am terminat evaluarea, că am făcut această evaluare nu legată de anumite persoane. Am făcut o evaluare în funcţie de îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare. Urmează să expun această evaluare în cadrul CEX. Vom hotărî împreună când va avea loc această şedinţă. Nu vă pot da nume. Evaluarea s-a făcut în funcţie de măsurile din programul de guvernare. Eu prezint evaluarea, dar trebuie să avem un vot şi din punct de vedere politic am să văd care e susţinerea din partea CEx. Nu pot spune acum vor pleca un număr de miniştri şi vor rămâne atâţia”, a declarat Viorica Dăncilă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...