spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriDăncilă: Juncker a cerut un arministițiu politic în România

Dăncilă: Juncker a cerut un arministițiu politic în România

-

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la Parlament, că preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a solicitat României un „armistiţiu” între partidele politice. Prim-ministrul a precizat că nu a discutat despre punctele unui asemenea pact între partide cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

- Reclama -

„Acest armistiţiu a fost cerut de însuşi preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Eu cred că ar trebui să luăm exemplul altor state membre care au arătat că atunci când deţii preşedinţia Consiliului UE trebuie să ai consens, trebuie să ai linişte şi trebuie să pui în plan secund disputele pentru că trebuie să primeze interesul naţional, acest obiectiv deosebit de important pentru noi. Este un examen pe care România trebuie să îl dea, şi când spun România nu spun PSD-ALDE, cred că trebuie să ne referim la toată clasa politică şi trebuie toţi să dăm dovadă de mai multă înţelepciune şi mai mult interes în ceea ce priveşte obiectivele pe care le are România”, a declarat, marţi, la Parlament, Viorica Dăncilă, întrebată despre un consens între partide în contextul în care România se pregăteşte să preia şefia rotativă a Consiliului UE.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...