spot_img
31.1 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeCristoiu: Pentru MRU, numirea la șefia SIE e o umilire!

Cristoiu: Pentru MRU, numirea la șefia SIE e o umilire!

-

Pentru MRU e o umilire. După ce-ai candidat la candidatura la președinție, dovedind că ai fi fost mai bun decît Klaus Iohannis, după ce ai fost presupus premier al PNL, deoarece ai mai fost premier, răsturnat de Mafia din PDL, să te întorci șef la SIE, unde ai mai fost, înseamnă practic o cădere și nu o urcare.Eu îl vedeam, totuși, premier și nu pe fotoliul ocupat la un moment dat de Claudiu Săftoiu, scrie pe blogul său Ion Cristoiu despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

- Reclama -

Nominalizarea lui MRU pune capăt speranțelor acestuia de a fi numit premier al Partidului Meu. E semn că președintele rămîne credincios promisiunii cu Cătălin Predoiu? Nu cred. Cătălin Predoiu are la DNA dosarele pe jumătate ieșite din sertarele a căror cheiță o ține la gît Lulutza, pe numele de buletin Codruța Kovesi. Cred că Klaus Iohannis îl vrea pe generalul Gabriel Oprea. E premierul ideal pentru un președinte Rață mecanică a Structurilor, mai afirmă jurnalistul.

Umilirea PSD în acest caz – care avea dreptul măcar la SIE să obțină un om – e un nou semnal de alarmă:PSD trezește-te! De mai mult timp SRI  te anunță, prin purtătorii săi de cuvînt din presă – Dan Turturică, de exemplu – că ți se pregătește lichidarea de către sergenții majori mesianici. Schimbă-l urgent pe Victor Ponta! Adu în fruntea ta un lider puternic, un lider care să nu poată fi șantajat de Binomul SRI-DNA! Pînă nu e prea tîrziu, este concluzia lui Cristoiu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...