spot_img
22.2 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeCristian Terheș despre draftul de raport al Comisiei COVID din Parlamentul European:...

Cristian Terheș despre draftul de raport al Comisiei COVID din Parlamentul European: Suntem martorii mușamalizării celui mai mare caz de corupție din istoria Uniunii Europene!

-

Comisia COVID, inființată cu scopul de a documenta „lecțiile învățate din pandemie și a oferi recomandări pentru viitor”, a prezentat primul draft al raportului de concluzii pe data de 28 februarie 2023. Raportul nu vorbește despre nici un subiect controversat descoperit cu ocazia audierilor din această comisie, justificând, în schimb, toate abuzurile și faptele de corupție din perioada pandemiei.

Europarlamentarul Cristian Terheș a desființat în mod public raportul, cerând modificarea acestuia pentru a reflecta realitatea. Vă prezentăm în continuare traducerea intervenției sale din Comisia COVID:

„Dragi colegi, e limpede că suntem martorii mușamalizării celui mai mare caz de corupție din istoria Uniunii Europene.

Este evident că unele grupuri politice din acest Parlament vor să apere și să ascundă abuzurile Comisiei Europene, dar nu trebuie să uităm că noi, ca europarlamentari, răspundem în fața oamenilor, nu a Ursulei von der Leyen.

De fapt, ea trebuie să ne dea nouă socoteală, dar această Comisie [COVID] și Parlamentul European au tras toate sforile pentru ca ea să nu vină să răspundă aici, în această Comisie.

Cu privire la acest raport, el nu acoperă aspecte esențiale prezentate în această Comisie.

În primul rând, raportul nu vorbește despre faptul că contractele n-au fost prezentate în integralitate membrilor acestei Comisii. De asemenea, nu vorbește despre scandalul privind mesajele dintre Ursula von der Leyen și Albert Bourla.

În al doilea rând, raportul vorbește despre aceste injecții ca fiind – așa-zis – „sigure și eficiente”. Reprezentantul Pfizer a afirmat în această Comisie, însă, că n-au testat injecțiile, ca să vadă dacă opresc transmiterea virusului. Cine mai poate susține asemenea afirmații fără nicio bază, privitoare la aceste injecții?

În al treilea rând, raportul spune că, și citez: „nu s-a știut nimic despre SARS-CoV-2 și despre boala pe care o produce acest nou virus, inclusiv despre secvența lui genetică”. Această afirmație este falsă!

În documentele transmise Agenției Europene a Medicamentului de către Moderna, de exemplu, pentru obținerea autorizației, aceasta a prezentat studii/teste ale vaccinului efectuate înainte de 2019. De fapt, au prezentat documente care arată că au testat vaccinul încă din 2016.

De asemenea, Pfizer/BioNTech a început testarea vaccinului la trei zile după publicare secvenței genetice a virusului. Cum e posibil așa ceva?

Prima secvență genetică a fost făcută publică pe 11 ianuarie 2020, iar ei au început testele pe 14 ianuarie.

În al patrulea rând, raportul susține că vaccinurile au salvat 250,000 de vieți. Nu s-a prezentat nicio metodologie științifică prin care s-a ajuns la acest număr.

În același timp, acum vedem că țările cu cea mai mare rată de vaccinare au și cea mai mare rată de mortalitate. Raportul nu acoperă acest aspect.

În al cincilea rând, nu s-a spus nimic despre modul abuziv în care Certificatul Verde Digital a fost folosit peste tot în Europa.

În al șaselea rând, raportul ignoră dreptul fundamental al oricărei persoane de a nu fi obligată să se injecteze cu un produs medical, o asemenea decizie medicală trebuind a fi rezultatul deciziei libere și informate a acelui pacient, nu o decizie politică a Parlamentului sau a unor birocrați.

În concluzie, acest raport dovedește o deconectare clară între instituțiile europene, inclusiv Parlamentul European, și cetățenii Europei.

Raportul trebuie serios modificat, pentru a oferi răspunsuri la întrebările care îi preocupă în realitate pe cetățenii Europei, nu să apere și să mușamalizeze cel mai mare scandal de corupție din istoria Uniunii Europene în care este implicată Ursula von der Leyen și Comisia Europeană.

Vă mulțumesc!”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img