spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăComunicateCreare site prezentare sau Magazin Online si Optimizare SEO. Lansare VasPav IT...

Creare site prezentare sau Magazin Online si Optimizare SEO. Lansare VasPav IT Consulting

-

optimizare seo, marketing online, vaspavitconsulting, vaspav, creaza site, creaza site personal, creare magazin online, cum creez un magazin online, site ecommerce, optimizare seo magazin online, marketing online 2017, promovare social media, consultanta,

- Reclama -

Peste 35% din afacerile din Romania au trecut pe online in ultimii 4 ani de zile iar cifrele de afaceri cresc odata cu aceasta trecere pe online. Desigur, promovarea serviciilor in mediul online presupune o intreaga batalie. Fie ca doresti sa creezi un site de prezentare sau personal, fie un magazin online sau ecommerce, echipa VasPav IT Consulting va lansa servicii complete. Echipa este formata din 4 tineri romani care au avut sansa sa lucreze pentru companii din afara, mai ales Statele Unite ale Americii.

optimizare SEO marketing online

 

Echipa este formata din 4 tineri romani. Serviciile lor se axeaza pe crearea site-urilor de prezentare / personale sau magazin online / ecommerce, dar si servicii de optimizare SEO, promovare social media si marketing online. Am avut ocazia de a sta de vorba cu fiecare dintre ei iar scurtul interviu il aveti mai jos.

Intrebarea noastra: „Ce va determinat sa va creati propriul serviciu in domeniul IT?”
Vasilan Pavel Mihai, Director General: „Niciodata nu am cautat servicii de genul acesta in Romania, insa la o simpla cautare am ajuns la concluzia ca-s foarte scumpe, iar serviciile nu-s tocmai complete. Prin firma Hubspot am ajuns sa intalnesc fel si fel de antreprenori, iar prima lor problema este legata de costurile de creare site, de promovare, de optimizare SEO, s.a.m.d. Impreuna cu iubita mea, care este copywritter, cu un coleg de facultate care este consultant in afaceri si cu un coleg de liceu care este dezvoltator WEB, am pus bazele acestui proiect care urmeaza sa se lanseze in Ianuarie. Noi vrem sa oferim servicii de calitate si accesibile oricui.”

Intrebarea noastra: „Pe ce ar trebui sa se axeze patronii atunci cand lanseaza online o afacere?”
Vasilan Pavel Mihai, Director General: „Optimizarea site-ului pentru smartphone-uri si gadgeturi, deoarece cel mai mare trafic il va avea prin intermediul acestor dispozitive. Optimizare SEO generala, a imaginilor, al textului si al codului sursa si desigur, sa se axeze doar pe continut de calitate.”

Intrebarea noastra: „De ce ai acceptat sa intri in acest proiect?”
Biza Ionut Alexandru, Copywritter si Consultant afaceri: „Deoarece am simtit ca putem realiza ceva impreuna, iar atunci cand ne intalnim toti, avem o chimie extraordinara. Totul merge de la sine!”

 

Serviciile lor sunt disponibile pe www.vaspavitconsulting.ro si pe pagina lor de FaceBook. Momentan, din cate stim, proiectul este in constructie, iar lansarea se va face pe data de 15 Ianuarie 2017, unde serviciile complete vor fi la 50% reduceri. Crearea unui site de prezentare complet + optimizare si promovare va costa doar 1.050 lei, iar pentru un magazin online costul total va fi de 2.100 lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor si pe pagina lor de FaceBook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img