spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeCoordonatorul campaniei PNL pentru locale: Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale....

Coordonatorul campaniei PNL pentru locale: Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale. 38% din numărul mandatelor de primari, 37% din numărul mandatelor de consilieri locali, 30% din numărul mandatelor de președinți de consilii județene și 32% din numărul mandatelor de consilieri județeni

-

Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale. 38% din numărul mandatelor de primari, 37% din numărul mandatelor de consilieri locali, 30% din numărul mandatelor de președinți de consilii județene și 32% din numărul mandatelor de consilieri județeni. Dezastru, cum ar zice Ciolacu. Manipularea PSD cu înroșirea hărții României, în seara alegerilor, este o falsă amăgire pentru socialiști. Povestea merge mai departe… cu un soldat în slujba țării și cu 2,5 milioane de voturi pentru PNL, afirmă pe Facebook deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru locale.

- Reclama -

Mulțumesc fiecărui liberal pentru implicare și devotament față de PNL. Foarte puțini au crezut în acest scor înainte de alegeri. Toate sondajele dădeau un PNL în jur de 20%. În 9 iunie, românii au votat și au dat rezultatul precis.În calitate de coordonator pentru alegerile locale, misiunea mea se încheie aici. Îi urez succes lui Dan Motreanu, coordonatorul campaniei prezidențiale, cel mai bun strateg pe care îl are PNL la ora actuală, mai spune Roman.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img