spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăDezvaluiriContracte de 100 milioane euro cu statul în 2 ani. Fără tva

Contracte de 100 milioane euro cu statul în 2 ani. Fără tva

-

Constănțeanul Adrian Balagiu a încasat în mai puțin de 2 ani peste 100 de milioane de euro de la stat, afaceristul de la malul mării devenind astfel „Regele asfaltului” nu doar pentru Dobrogea, ci pentru toată țara. Ultima lovitură a reușit-o zilele trecute, când a prins un nou contract uriaș de la CNAIR, în valoare de peste 100 de milioane de lei, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Autoprima Serv îl urcă pe controversatul afacerist Adrian Balagiu în topul celor mai bogați oameni din România datorită sumelor uriașe încasate de la stat în ultimii ani. Potrivit datelor publice disponibile la această dată, Autoprima Serv a primit doar în perioada iulie 2021- martie 2023 peste 120 de contracte din bani publici, cu o valoare totală ce depășește jumătate de miliard de lei, echivalentul a 100 de milioane de euro, fără TVA.

- Advertisement -

Cei mai mulți bani îi primește de la CNAIR, de la care Balagiu încasează sume foarte mari de bani, cu regularitate. Cum ar fi contractul de 112,7 milioane lei semnat în noiembrie 2022 pentru întreținerea drumurilor din DRDP Constanța pe timp de vară, cu puțin timp înainte de cel sus-menționat, de 91,5 milioane lei, tot de la CNAIR.

Pe lista clienților Autoprima Serv se mai află primăriile din Năvodari, Fetești, Techirghiol, Tulcea, Mangalia, Poarta Albă etc.  

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img