spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriBeizadeaua Micula și-a luat hârtie de la Brigada de Combatere a Criminalității...

Beizadeaua Micula și-a luat hârtie de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate că a colaborat la „prinderea în flagrant a doi traficanți de droguri de mare risc”

-

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Oradea, a transmis pe 23 decembrie 2020 la o cerere făcută de controversatul Victor Micula prin unul dintre avocaţii săi, Bogdan Bodea, că personajul ar fi furnizat informaţii poliţiştilor Antidrog din cadrul BCCO Oradea și „cu sprijinul informațiilor furnizate de dvs. s-a reușit prinderea în flagrant a doi traficanți de droguri de mare risc”. Contactat pentru a lămuri dacă informaţiile din actul pe care l-a semnat sunt veridice, şeful BCCO Oradea, Laviniu Poinar, s-a rezumat pentru Ebihoreanul doar să confirme, fără să ofere alte detalii. 

- Reclama -

Procesul în care Victor Micula este acuzat de instigare la accesare ilegală a unui sistem informatic și acces ilegal la un sistem informatic, de instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi uzurparea de calităţi oficiale a început în septembrie anul trecut, în baza unui rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, după ce dosarul a zăcut doi ani în camera preliminară a Tribunalului. 

Procurorii l-au pus pe Micula jr. sub inculpare pentru că în 2018 a accesat ilegal baze de date ale MAI și a participat la o percheziţie, echipat în geacă de polițist și cu fața acoperită de cagulă, cu complicitatea a patru agenţi ai Poliţiei Oradea, și ei trimiși în judecată pentru că l-au lăsat să se joace de-a poliţistul, dar au și închis ochii la abateri rutiere comise de acesta. Cei patru subofițeri sunt Ovidiu Iovian Vaida, Camelia Erdei, Alin Claudiu Zanca şi Claudiu Rengle. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img