spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăMehedințiCONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN MAGHERU - BUNOAICA

CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN MAGHERU – BUNOAICA

-

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, presedintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de infrastructură rutieră “Modernizare/reabilitare DJ 607B, Magheru – Bunoaica”, în lungime de 19,3 km, finanțat prin intermediul Programului Național “Anghel Salingy”.

- Reclama -

Valoarea contractului este de 51 791 620 lei, diferența de 13 464 589 lei, până la 65 256 209 lei, valoarea totală a investiției, fiind suportată de Consiliul Județean Mehedinți.

Pentru a scurta timpii de implementare a proiectului, Consiliul Județean Mehedinți a lansat procedura de licitație, s-au depus ofertele, iar acum se derulează procedura de evaluare.

Dacă lucrurile merg conform calendarului inițial, în doi ani, lucrarea ar urma să fie finalizată.

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației.

“Odată ce se va implementa acest proiect, întreg drumul județean 607 B va fi reabilitat/modernizat, întrucât, în anii trecuți, alte patru tronsoane din acest drum au beneficiat de proiecte de modernizare ale Consiliului Județean Mehedinți.Drumul 607 B face legătura cu zona de nord a județului și așa cum am promis, ne propunem să avem drumuri foarte bune către una dintre principalele zone turistice din județ, unde să ajungă în cele mai bune condiții toți cei care vor să exploreze zona, cu obiective turistice valoroase!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img