AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, dezvăluiri: 8 structuri din România fac interceptări

Colonelul Dragomir, dezvăluiri: 8 structuri din România fac interceptări

-

În acest moment în România există opt structuri specializate care efectuează interceptări, a declarat duminică într-o conferință de presă fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

„(Acestea sunt: ) toate serviciile de informaţii, care sunt şase, DNA, care are o structură proprie, şi se adaugă o structură specializată în cadrul IGPR, care face astfel de activităţi şi pentru DIICOT şi pentru parchet. (Cele şase servicii sunt – n.r. ) SPP, SRI, SIE, serviciul de informaţii al Armatei, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne şi o structură specializată în cadrul Ministerului Justiţiei, despre care văd că nimeni nu prea spune multe. Deci, sunt şase structuri specializate. Toate aceste structuri solicită – şi îmi asum lucrul acesta -, obţin şi lucrează cu mandate de siguranţă naţională”, a precizat el.

Daniel Dragomir a fost şef grupare sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...