spot_img
18.2 C
București
joi, mai 19, 2022
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir, dezvăluiri: 8 structuri din România fac interceptări

Colonelul Dragomir, dezvăluiri: 8 structuri din România fac interceptări

-

În acest moment în România există opt structuri specializate care efectuează interceptări, a declarat duminică într-o conferință de presă fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

„(Acestea sunt: ) toate serviciile de informaţii, care sunt şase, DNA, care are o structură proprie, şi se adaugă o structură specializată în cadrul IGPR, care face astfel de activităţi şi pentru DIICOT şi pentru parchet. (Cele şase servicii sunt – n.r. ) SPP, SRI, SIE, serviciul de informaţii al Armatei, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne şi o structură specializată în cadrul Ministerului Justiţiei, despre care văd că nimeni nu prea spune multe. Deci, sunt şase structuri specializate. Toate aceste structuri solicită – şi îmi asum lucrul acesta -, obţin şi lucrează cu mandate de siguranţă naţională”, a precizat el.

Daniel Dragomir a fost şef grupare sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI.

- Advertisment -

Must Read

Libertatea presei în Austria există doar pe hârtie: Hărțuire din partea...

0
În Indexul libertății presei realizat de Reporteri fără frontiere (RSF), Austria ocupă doar locul 31. Aceasta înseamnă o scădere de 14 locuri, scrie vienna.at.Austria se...