spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN DOSARUL BLACK CUBE: Instituție din România, implicată

BOMBĂ ÎN DOSARUL BLACK CUBE: Instituție din România, implicată

-

Black Cube nu ar fi venit în România, dacă nu ar fi avut un foarte clar aviz formal din partea unei instituţii a statului român. Asta v-o garantez, a declarat duminică într-o conferință de presă fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, suspect în dosarul Black Cube care ar fi vizat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Conform documentelor DIICOT, care au fost făcute şi publice şi prin comunicate de presă – că suntem foarte buni la comunicate de presă, mai greu la făcut dosare; că stăm în acest dosar, după cum ştiţi, din aprilie 2016 – acuzaţia este că în spatele meu s-ar fi aflat oameni politici, oameni de afaceri şi instituţii ale statului român. Aşa cum vedeţi, în spatele meu nu e nimeni, nici azi, nici în acel dosar. Iar despre instituţiile statului român care au stat în spatele meu, eu sper că nu se referă la Garda de Mediu sau la Protecţia Consumatorilor. Tocmai de aceea, întrebaţi DIICOT, foarte clar: ‘Aţi făcut următorul comunicat, ce aveţi de comentat, cum evoluează dosarul?, a precizat Dragomir.

- Advertisement -

Nu voi discuta lucruri din interiorul dosarului, pentru că se află în fază nepublică şi nu avem voie, potrivit legii. Acei care mă cunosc – şi cei din cadrul SRI cu care am lucrat, şi nu sunt puţini, şi din România, şi din exterior – ştiu un lucru şi ştiu cum am activat eu în slujba războiului anti-terorist. În războiul anti-terorist, nu foloseşti proxi şi nu foloseşti intermediari. Eu, dacă am o luptă cu cineva, şi am venit azi în faţa dvs., nu aveam nevoie de nicio companie, nici Black Cube, nici White Cube, să o folosesc în lupta mea cu acest sistem. Eu, aşa cum vedeţi, vin astăzi deschis, în faţa dvs şi vă spun: ‘Asta vreau să fac cu aceşti oameni şi vă chem alături de mine. Nu aveam nevoie de nicio companie, a mai afirmat fostul ofițer SRI.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img