spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăEconomieAgriculturaFilmare explozivă în cramă cu Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu și niște nemți

Filmare explozivă în cramă cu Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu și niște nemți

-

Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu și un grup de oameni de afaceri germani ar fi fost filmați într-o cramă vorbind de preluarea ostilă a unei firme din domeniu. Este declarația făcută duminică seară de fostul lider PSD Marian Vanghelie în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

O companie de vinuri a primit o vizită într-o dimineață a unui grup care a venit cu elicopterul. Erau dnii Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu șli niște nemți. Patronul a asigurat protocolul, dar se pare că au fost înregistrate discuțiile pe care le au avut dnii Ghiță și Dîncu la masa respectivă.  Cei doi le povesteau nemților că: vedeți această podgorie, cum vi se pare, uitați câte hectare sunt, ce patrimoniu există și așa mai departe. În continuare le-au spus că firma o să intre în insolvență în perioada următoare, ei știau că o să intre în insolvență, și le-au mai zis că va fi preluată de ei și dacă se înțeleg și nemții oferă prețul cerut le-o vor vinde, a mai declarat Vanghelie.

E doar o bucățică din nenorocirile pe care le-au făcut, a mai susținut Marian Vanghelie.

Acesta a adăugat că cei care făceau listele cu oamenii de afaceri care trebuiau executați erau George Maior și Florian Coldea, care atunci conduceau SRI.

Marian Vanghelie nu a dat numele firmei în cauză și a refuzat să confirme că ar fi vorba de Murfatlar.

Directorul SRI Eduard Hellvig(C) si adjunctul sau, Florin Coldea(D), sosesc, joi 3 Martie 2016, la Institutul National de Statistica din Bucuresti, pentru a participa la sedinta de evaluare a activitatii desfasurate in anul 2015, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOT

El a spus că din câte știe patronul firmei în cauză deține înregistrarea video.

INTERVIUL INTEGRAL CU MARIAN VANGHELIE

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img