spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăPoliticaCiucă promite primarilor liberali "o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali pentru a...

Ciucă promite primarilor liberali „o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali pentru a discuta despre proiecte, programe, axe de finanţare, toate atât de necesare”

-

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, s-a întâlnit vineri cu membrii Partidului Naţional Liberal din Brăila, Galaţi şi Buzău, ocazie cu care primarii liberali i-au transmis care sunt problemele comunităţilor pe care le administrează, cum ar fi proiecte întârziate, birocraţie excesivă, lipsă de personal, salarizare inadecvată.

- Reclama -

”Astăzi, la Brăila şi Buzău, m-am întâlnit cu membrii Partidului Naţional Liberal din trei organizaţii importante: Brăila, Galaţi şi Buzău. M-a bucurat deschiderea cu care mi-au vorbit primarii şi sinceritatea cu care au spus care sunt problemele comunităţilor pe care le administrează: proiecte sau chiar programe întârziate, birocraţie excesivă, lipsă de personal, salarizare inadecvată sau constrângeri nejustificate în aplicarea unor regulamente. Le-am mulţumit oamenilor pentru încredere şi le-am amintit că uşa sediului central al partidului este permanent deschisă, că vom întreprinde demersuri pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în comunităţile locale”, a scris premierul pe Facebook.

‘Acestea se vor adresa, în principal, dezvoltării comunităţilor locale şi îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor. Până la sfârşitul lunii mai vom organiza o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali, pentru a discuta despre proiecte, programe, axe de finanţare, toate atât de necesare. Îmi doresc să găsim împreună soluţii, dar am nevoie de sprijinul tuturor liberalilor pentru a termina ce am început şi pentru a demara proiecte care sa scoată România din criză”, a spus Ciucă. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img