spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: In SUA am reuşit să setăm premisele pentru ca România să...

Ciolacu: In SUA am reuşit să setăm premisele pentru ca România să devină un hub de investiţii şi suport logistic pentru marile proiecte americane din această regiune a Europei

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, despre vizita desfăşurată în SUA, că a fost una extrem de importantă, deoarece au reuşit să seteze premisele pentru ca România să devină un hub de investiţii şi suport logistic pentru marile proiecte americane din această regiune a Europei.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în şedinţa Executivului că ”vizita desfăşurată în Statele Unite ale Americii a fost una extrem de importantă deoarece au reuşit să seteze premisele pentru ca România să devină un hub de investiţii şi suport logistic pentru marile proiecte americane din această regiune a Europei”.

- Advertisement -

”Există potenţial major pentru investiţii americane în domenii precum energia şi tehnologiile digitale, iar interesul strategic al SUA faţă de zona Mării Negre înseamnă şi o şansă enormă de dezvoltare pentru Portul Constanţa. Avem acum datoria să concretizăm aceste oportunităţi fără precedent”, a spus şeful Executivului.

Premierul Marcel Ciolacu s-a aflat timp de şase zile într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii – la Washington D.C. şi New York – împreună cu o delegaţie guvernamentală din care au făcut parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img