spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion: „Ne confruntăm la Bruxelles, la Strasbourg și în instituțiile europene...

George Simion: „Ne confruntăm la Bruxelles, la Strasbourg și în instituțiile europene cu o birocrație nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituțiilor naționale”

-

Președintele AUR, George Simion, a afirmat la Forumul Aleșilor Locali de la Parlament că un corp de birocrați nealeși de nimeni au început pe modelul sovietelor și pe modelul comisarilor sovietici să dicteze și să impună pentru localitățile noastre, pentru regiunile noastre, pentru țările noastre, noi reguli.
„Vin de la Bruxelles unde am fost în ultimele 48 de ore și unde un corp de birocrați, cum ați spus mai devreme corpul administrativ, nealeși de nimeni, deci total deosebiți de domniile voastre care sunteți aleși locali, sunteți reprezentanții comunităților locale, au început pe modelul sovietelor și pe modelul comisarilor sovietici să dicteze și să impună pentru localitățile noastre, pentru regiunile noastre, pentru țările noastre, noi reguli. De exemplu, modificarea tratatelor care stau la baza Uniunii Europene”, a spus liderul AUR.
Potrivit acestuia, ne confruntăm la Bruxelles, la Strasbourg și în instituțiile europene „cu o birocrație nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituțiilor naționale și ar vrea să mute din zona locală, din zona comunităților, din zona statelor membre ale Uniunii Europene decizia către centru. Ce pot să vă zic cu siguranță astăzi, în fața voastră, în fața atâtor aleși locali, este că avem nevoie de mai multă descentralizare”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img