spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeCiolacu cere sefiilor Agenției pentru Sport să găsească finanțare pentru echipa de...

Ciolacu cere sefiilor Agenției pentru Sport să găsească finanțare pentru echipa de gimnastică calificată la Olimpiadă

-

Premierul Marcel Ciolacu a venit vineri cu o solicitare expresă către şefii Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Comitetului Olimpic şi Sportiv, cerându-se să vină în acest weekend cu o propunere coerentă care să permită echipei de gimnastică artistică, calificată la Olimpiadă, nu doar să participe, ci şi să lupte pentru medalii.

Premierul Marcel a anunţat în deschiderea şedinţei de Guvern că are o solicitare expresă adresată atât preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport, cât şi preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

- Advertisement -

”Îi aştept să vină în acest weekend cu o propunere coerentă privind asigurarea unei finanţări care să permită echipei de gimnastică artistică a României, calificată la Olimpiadă, nu doar să participe, ci şi să lupte pentru medalii! Este de neconceput tratamentul la care este supus acum această echipă care a făcut istorie în sportul mondial”, a spus premierul.

Echipa feminină de gimnastică artistică s-a calificat, pentru prima dată în ultimii 12 ani, la Jocurile Olimpice, şi urmează să meargă la Paris, însă Federaţia de Gimnastică face apel la donatori să ajute lotul: nu mai are bani pentru antrenamente, scrie romania.europalibera.org.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img