spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de primar general e Gabriela...

Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de primar general e Gabriela Firea din partea PSD. Urmează să vedem dacă vom merge separat în această confruntare politică sau împreună cu cei de la PNL

-

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat că, în momentul de faţă, candidatul pentru funcţia de primar general din partea PSD este Gabriela Firea, însă „în interiorul coaliţiei, la fel cum am stabilit şi o alianţă, urmează să vedem dacă vom merge separat în această confruntare politică sau mergem împreună cu cei de la PNL”.

„În momentul acesta am stabilit o alianţă electorală. În acest moment, candidatul pentru funcţia de primar general e doamna Gabriela Firea din partea PSD. În interiorul coaliţiei, la fel cum am stabilit şi o alianţă, urmează să vedem dacă vom merge separat în această confruntare politică sau mergem împreună cu cei de la PNL.  Deci sunt ferm convins că, în următoarea perioadă, se va lămuri acest lucru”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat cine va fi propus pentru funcţia primar general Bucureştiului din partea PSD, vineri la Târgu-Mureş.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img