spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeS-au finalizat lucrările la Spitalul din Strehaia

S-au finalizat lucrările la Spitalul din Strehaia

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă au vizitat clădirea Spitalului Orășenesc din Strehaia, după ce s-au finalizat lucrările realizate în cadrul proiectului finanțat prin “Programul Național de Dezvoltare Locală II”.

“Vă mărturisesc că am găsit acum o unitate medicală modernă, echipată cu mobilier și dotată cu aparatura prevăzută în proiect. Astăzi s-a făcut o pre-recepție, în sensul în care, împreună cu domnul primar, Ioan Giura, conducerea Direcției de Sănătate Publică și cea a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, am evaluat eventualele completări în ceea ce privește dotarea și aspectele legate de autorizare, pentru ca la momentul recepției, totul să meargă cât mai repede și în scurt timp, unitatea medicală să devină funcțională.
Inițial, va funcționa ca secție externă a Spitalului Județean de Urgență, pentru ca apoi, prin demersurile făcute de domnul primar, cu sprijinul nostru, să devină Spital Orășenesc! Mă bucur să văd că intră în circuitul de sănătate un spital modern, adaptat cerințelor actuale, în care oamenii din Strehaia și din împrejurimi, aproximativ 45 000 de beneficiari, să se trateze în bune condiții. Am stat de vorbă și cu parte din medicii care vor lucra aici și am speranța că vor face un act medical de calitate! Modernizarea spitalului s-a realizat
printr-un proiect finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Obiectivul a primit finanțare, după ce Consiliul Județean Mehedinți a trecut pe fonduri europene proiecte finanțate inițial pe PNDL, astfel încât, să se poată finanța această lucrare atât de importantă pentru această comunitate.
Îl felicit pe domnul primar, Ioan Giura, pentru finalizarea investiției și îl asigur de toată susținerea în continuare, la fel ca și până acum, pentru ca Spitalul să funcționeze așa cum ne-am propus, pentru oamenii din zonă!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img