spot_img
28 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriCine a făcut parte din juriul care a ales logo-ul plagiat al...

Cine a făcut parte din juriul care a ales logo-ul plagiat al Bucureștiului

-

Concursul iniţiat de Primăria Capitalei pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureştiului a fost câştigat de un designer din Timişoara, în vârstă de 32 de ani, care va primi premiul de 50.000 de lei, suma reprezentând cedarea drepturilor de autor în favoarea municipalităţii pentru utilizarea lucrării.

- Reclama -

În presă au apărut imagini care arată că noul logo se aseamănă cu cel folosit în New Taipei, din Taiwan.

Juriul care a premiat noul logo al Bucureștiulu este format din: primarul Capitalei, Gabriela Firea, profesor Mircia Dumitrescu, membru corespondent al Academiei Romane, sectia de Arte, Arhitectura si Audiovizual, Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, Anca Boeriu, lector la departamentul Grafica al UNARTE, dr. Vladimir Nicula, lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Ioana Ciocan, vicepresedinte Uniunea Artistilor Plastici, Dochita Zenoveiov, brand innovator, „INOVEO”, Bogdan Naumovici, managing partner „23 Communication Ideas”, Corina Vintan, managing partner „Links Associates” si Mirel Palada, sociolog.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...