spot_img
17.4 C
București
joi, octombrie 6, 2022
AcasăAnalizecertSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management...

certSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management anticorupție

-

certSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management anticorupție, conform standardului ISO 37001.

certSIGN a îndeplinit cu succes condițiile auditului de confimare a certifiării ISO 37001 privind sistemul de management anticorupție și anti-mită, al cărui scop principal este prevenirea și managementul activităților cu risc ridicat de corupție.

certSIGN a obținut certificarea inițială în anul 2018, fiind una dintre primele companii românești certificate conform standardului ISO 37001, și a trecut printr-un amplu proces de recertifiare în anul 2021. Conformitatea cu standardul ISO 37001 trebuie confirmată anual printr-un audit de supraveghere care analizează sistemul de monitorizare și prevenire a incidentelor de mită și corupție, identifica aspectele potențial vulnerabile și facilitează implementarea unor măsuri de remediere înainte ca acestea să devină critice. Certificarea a fost acordată de organismul de certificare MSECB Canada (anterior PECB) și demonstrează nu doar conformitatea cu acest standard, ci și efortul companiei de a imbunătăți contiuu procesele, reglementările interne și comunicarea referitoare la importanța prevenirii comportamentelor neetice.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...