spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăAnalizecertSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management...

certSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management anticorupție

-

certSIGN a finalizat auditul de confimare a certificării privind sistemul de management anticorupție, conform standardului ISO 37001.

- Reclama -

certSIGN a îndeplinit cu succes condițiile auditului de confimare a certifiării ISO 37001 privind sistemul de management anticorupție și anti-mită, al cărui scop principal este prevenirea și managementul activităților cu risc ridicat de corupție.

certSIGN a obținut certificarea inițială în anul 2018, fiind una dintre primele companii românești certificate conform standardului ISO 37001, și a trecut printr-un amplu proces de recertifiare în anul 2021. Conformitatea cu standardul ISO 37001 trebuie confirmată anual printr-un audit de supraveghere care analizează sistemul de monitorizare și prevenire a incidentelor de mită și corupție, identifica aspectele potențial vulnerabile și facilitează implementarea unor măsuri de remediere înainte ca acestea să devină critice. Certificarea a fost acordată de organismul de certificare MSECB Canada (anterior PECB) și demonstrează nu doar conformitatea cu acest standard, ci și efortul companiei de a imbunătăți contiuu procesele, reglementările interne și comunicarea referitoare la importanța prevenirii comportamentelor neetice.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img