spot_img
20.3 C
București
joi, septembrie 28, 2023
AcasăFapt DiversCele mai furate cărți din librării: Andreea Esca, Andrei Pleșu și Lucian...

Cele mai furate cărți din librării: Andreea Esca, Andrei Pleșu și Lucian Boia

-

Volume scrise de Andreea Esca, Lucian Boia şi Andrei Pleşu, care s-au numărăt printre bestsellerurile anului 2014, se află şi pe lista celor mai furate cărţi din librării în acest an, potrivit unui studiu efectuat de librăriile Humanitas, transmite Mediafax. 

- Reclama -

În urma unui studiu efectuat de librăriile Humanitas, la care au participat echipele de inventar din 11 oraşe din ţară, a rezultat că românii au fost mai cinstiţi în 2014. „Trendul a fost semnificativ influenţat de instalarea camerelor de luat vederi şi de cele câteva intervenţii hotărâte ale librarilor care au apelat în cazurile flagrante numărul 112”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Baciu, coordonator PR & Marketing librăriile Humanitas Potrivit acestuia, între preferinţele celor care au reuşit totuşi să iasă din librării fără să treacă pe la casă sunt magneţii, semnele de carte, cărţile poştale şi felicitările.

Bestsellerurile anului 2014 sunt pe primele locuri şi în topul minusurilor. „Adulter”, de Paulo Coelho, „Balcic. Micul paradis al României Mari”, de Lucian Boia, „Despre frumuseţea uitată a vieţii”, de Andrei Pleşu, „Fluturi”, de Irina Binder, „Ce-am făcut când am tăcut”, de Andreea Esca, „Suveranii României. Monarhia, o soluţie?” şi „Primul Război Mondial”, de Lucian Boia sunt doar câteva dintre cărţile care, conform studiului efectuat recent, au fost furate din librării în 2014.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img