spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăUncategorizedCel puțin 5 poliști au fost uciși cu focuri de armă în...

Cel puțin 5 poliști au fost uciși cu focuri de armă în Dallas

-

Cel puțin 5 poliști au fost uciși cu focuri de armă joi în centrul orașului Dallas (Texas) în timpul unei manifestații populare organizate în semn de protest împotriva uciderii a doi oameni de culoare în cursul săptămânii în statele Minnesota (nord) și Louisiana (sud) de către forțele de ordine, relatează AFP și Reuters.

- Reclama -

„În cursul serii, aparent doi lunetiști au deschis focul asupra a zece polițiști de pe o poziție la înălțime în timpul unei manifestații. Trei polițiști au decedat, alți doi sunt pe cale de a fi operați și trei sunt în stare critică”, a indicat șeful poliției acestui oraș din sudul SUA, David Brown, citat de AFP. Alți doi sunt răniți mai ușor, a adăugat el în același comunicat.

Înregistrări video publicate pe rețelele de socializare arătau manifestanți care defilau în momentul declanșării focurilor de armă.

Nu a fost posibil de observat pentru moment dacă au fost loviți și manifestanți.

Manifestația din Dallas făcea parte din mai multe acțiuni de protest organizate pe întreg teritoriul SUA în semn de protest față de moartea a doi bărbați de culoare, uciși de poliție în cursul săptămânii, unul în Louisiana (sud) și altul în Minnesota (nord).

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img