spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăhighlightSoluţia ŞOC a noului antrenor german al naţionalei: NATURALIZĂM JUCĂTORI STRĂINI

Soluţia ŞOC a noului antrenor german al naţionalei: NATURALIZĂM JUCĂTORI STRĂINI

-

Christoph Daum a anunțat joi seara, în conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial în funcția de selecționer al României, că naturalizarea unor jucători străini care să evolueze pentru echipa națională este o posibilitate pe care o va lua în considerare.

- Reclama -

Multe națiuni naturalizează jucători. Îl vedem la Germania pe Boateng care nu arată ca un neamț obișnuit, la fel avem jucători polonezi. Sunt multe țări care apelează la jucători care au legături strânse cu acea țară. Naturalizarea unor jucători este una dintre posibilitățile pe care le voi lua în considerare. Nu pot să dau nume, dar cu ajutorul echipei de scouting îi vom descoperi pe cei care pot aduce un avantaj echipei naționale și pot ajuta prin performanțele lor, a spus tehnicianul german.

Întrebat care sunt primele lucruri pe care vrea să le schimbe la echipa națională, Daum a răspuns: „Nu are legătură doar cu naționala României, dar în principal doresc să aduc fitness, disciplină tactică și în al treilea rând de un spirit de echipă de nezdruncinat. Acestea sunt elementele pe care le consider de bază. Vrem întotdeauna să controlăm jocul, iar pentru asta trebuie să avem inițiativă, iar dacă pierdem mingea trebuie să o recâștigăm prin contribuția tuturor. Nimeni nu e dezlegat de obligațiile ofensive, iar fiecare este implicat în recuperarea balonului. Avem nevoie de jucători puternici din punct de vedere fizic, dar și mental, care să dea totul pentru fotbalul românesc cu spirit de echipă de nezdruncinat din prima până în ultima secundă. Am să cer mult de la toți, dar în primul rând am să fiu cel mai exigent cu mine însumi. Contează doar rezultatul și succesul fotbalului din România. Îmi voi dedica zi de zi munca în scopul succesului”, a menționat Daum.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img