spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăDezvaluiriCioloș a numit o persoană acuzată că ar fi general SIE coordonator...

Cioloș a numit o persoană acuzată că ar fi general SIE coordonator cu însărcinări speciale pentru securitate energetică

-

Mihnea Marian Constantinescu, ambasador – reprezentant special în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a fost desemnat în calitate de coordonator cu însărcinări speciale pentru securitate energetică, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, publicată vineri în Monitorul Oficial.

- Reclama -

Mihnea Constantinescu a fost acuzat că ar fi general SIE.

Mihnea Constantinescu, ambasador cu însărcinări speciale pentru securitatea energetică, A fost purtător de cuvânt al premierului Petre Roman, fost consilier al premierilor Theodor Stolojan, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta.

Înainte de 1989, Constantinescu a avut funcții de conducere în UASCR-Uniunea Asociațiilor Studenților Comuniști.

Brokerul fugar Cristian Sima a dezvăluit recent în cadrul emisiunii „X-Press”, moderată de Sabin Orcan și difuzată pe B1 TV, că ambasadorul Mihnea Constantinescu, fost consilier pe lângă patru premieri, care a participat la Consiliul Regal la care Principele Nicolae a fost exclus, a fost prezentat la o întâlnire din 2012 ca general S.I.E.

CITIȚI ȘI:Brokerul fugar Sima: În 2012, Mihnea Constantinescu, consilierul Regelui de acum, mi-a fost prezentat de Cătălin Predoiu ca general SIE

„În 2012 erau mari probleme cu Grecia. Cătălin Predoiu a organizat o întâlnire la care a participat și Mihnea Constantinescu pe care mi l-a prezentat ca general S.I.E. Cătălin Predoiu a întrebat: îi spunem asta președintelui, la acea vreme Băsescu era președinte. Mihnea a răspus: vom vedea dacă vom spune”, a spus Sima.

Decizia desemnării lui Mihnea Marian Constantinescu în această calitate a fost luată de premierul Cioloș având în vedere Memorandumul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri din 17 mai cu tema „Coordonarea activităților privind participarea României la proiectele regionale din domeniul energetic”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img