spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăSponsorCel mai frumos cadou: o casa linistita si rezistenta

Cel mai frumos cadou: o casa linistita si rezistenta

-

Am vazut parinti care sunt nevoiti sau se complac in a-si creste copiii in locuinte cu bulina rosie. Cel mai frumos cadou pentru familie il reprezinta o locuinta linistita si rezistenta, intr-un adevarat Paradis terestru. Zona in care este plasata locuinta influenteaza foste mult dezvoltarea armonioasa a copilului.
Indiferent pe cati ani se va intinde creditul si cate sacrificii materiale faceti, cumparati o casa noua pentru cei dragi sa fiti siguri ca s-au respectat normele de constructie si ca s-au folosit cele mai bune materiale! Pentru asta va sfatuiesc sa cautati apartamente de vanzare sector 1 si va asigur ca nu veti regreta, iar familia va aprecia cadoul de pret fiindca:

- Advertisement -

-lacul si padurea sunt filtre in calea poluarii, izoleaza fonic si reprezinta locuri agreabile de petrecere a timpului liber
-blocurile sunt facute cu responsabilitate, au putine etaje, iar fundatia este solida. Securitatea tuturor locatarilor este garantata in caz de calamitati
-toate incaperile din apartament au dimensiuni genroase. In Shantilake nu este inghesuiala nici in baie, nici in bucatarie, pana si balcoanele sunt suficient de mari, incat ai casei sa poata lua cafeaua dimineata acolo pentru a admira privelistea.

-desi pare un loc rupt de agitatia orasului, este racordat la civilizatie. La 5-10 minute de mers pe jos se afla statiile de metrou si de autobuz si se poate ajunge foarte usor in orice punct al Capitalei
-toate locuintele sunt perfect izolate, asa ca facturile sunt mult mai mici decat in orice alt punct al Bucurestiului
-apartamentele de lux sunt date la cheie, nu necesita renovari sau compartimentari
-cel mai bun lucru se refera la disponibilitatea constructorului de a personalize apartamentul dupa dorinta proprietarului, aspect care nu se intampla de obicei la contructia blocurilor, din cauza acesta oamenii prefera sa stea la case. De data acesta constructorul s-a intrecut pe sine si tine cont de dorintele proprietarului.
-raportul calitate –pret mai mult decat avantajos.

- Advertisement -

Si eu doresc sa fac cadou familiei mele o locuinta sigura si luxoasa in acesta zona linistita. Am nevoie de un apartament de 3 camere la etajul 1. De ce aleg acest etaj? La parter nu-mi place sa locuiesc. Mi se pare ca apartamentul este vulnerabil. La etajele 2-3 sunt multe scari de urcat, iar liftul nu functioneaza mereu si nici tineri nu ramanem mereu.

Inainte de a cumpara o locuinta trebuie sa luam in calcul multe aspecte referitoare la confortul familie noastre. Evitarea zonelor supraaglomerate, cu trafic intens inseamna conservarea sanatatii. La Shantilake, copiii nostril vor respira aer mult mai curat, fiind feriti de zgomotul infernal de la orele de varf. De asemenea nu ne putem condamna sa locuim la un capat de lume, fara legaturi catre centru orasului, in mijlocul noroaielor Nici blocurile vechi nu sunt indicate stiut fiind cate modificari clandestine faceau oamenii la apartamente in trecut si cat de mult era afectata fundatia. In plus, apartamentelor vechi li se spun in mod justificat:”Cutii de chibrituri”.
Nu pierdeti timpul, fiindca apartamentele noi din complexul rezidential Shantilake se vand ca painea calda!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img