spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
Acasă#WhiteHouse2016Ce știe BNR și nu spune până la capăt: Alegerea lui Trump...

Ce știe BNR și nu spune până la capăt: Alegerea lui Trump ne pune foarte multe probleme

-

„BBC-ul spunea că dacă Trump ar ieşi preşedinte, jumătate din populaţia Americii trebuia să-si găsească o altă ţară. Noi spunem, azi, că dacă Trump a ieşit preşedinte, jumătate din lume ar trebui să se gândească la altă planetă”, a declarat joi Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

Oficialul BNR a avut, joi, o intervenţie la conferinţa de lansare a „Capital Top 300 Cei mai bogaţi români”, în care s-a referit la rezultatele alegerilor din SUA.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:Isărescu: S-a încheiat perioada de globalizare pe care au practicat-o în ultimii 20-25 de ani SUA şi Marea Britanie

„Schimbarea din America pune foarte multe probleme în faţa noastră, aici, în Estul Europei. În primul rând, s-a spus toată ziua de ieri că cel mai bun documentar despre întâmplările din America l-a făcut BBC-ul. Iar BBC-ul spunea în acest documentar că dacă Trump ar ieşi preşedinte, atunci jumătate din populaţia Americii trebuia să-si găsească o altă ţară sau alte ţări. Noi spunem, azi, că dacă Trump a ieşit preşedinte, poate că jumătate din lume ar trebui să se gândească la altă planetă”, a spus consilierul guvernatorului BNR.

- Advertisement -

El a precizat însă că aceasta „e o figură de stil”, pentru că „noi nu mai avem unde să plecăm de aici si poate că noi facem parte din această jumătate de lume care vrem să privim în viitor să întrebăm ce va fi”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img