spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeBăsescu: Sebastian Ghiță a fost achitat ca "să nu mai vorbească"

Băsescu: Sebastian Ghiță a fost achitat ca „să nu mai vorbească”

-

Senatorul Traian Băsescu, președintele PMP, a declarat luni că fostul parlamentar PSD Sebastian Ghiță a fost achitat într-unul dintre dosarele în care a fost trimis în judecată pentru ca „să nu mai vorbească”.

- Reclama -

„În același timp, vă iau dosare similare cu al lui Ghiță, în care s-au dat condamnări de șase-șapte ani, în care nu sunt probe, dar este judecata înțeleaptă a procurorului, știi, pe denunțuri. Deci, dacă ar fi fost tratate la fel și alte dosare, aș fi spus: da, domne’!”, a afirmat Băsescu.

„Ce-i ăla stat paralel? E o foarte bună metaforă jurnalistică. Uite ce înțeleg eu când vorbesc de stat paralel (…): nu sunt alte instituții create, paralele statului, dar se aplică legea diferențiat. Îl achiți pe Ghiță, condamni pe altul, tot fără probe, dar îi dai șase ani de închisoare”, a declarat Traian Băsescu luni seară, la TVR 1, întrebat ce înțelege el prin sintagma „stat paralel”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...