spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăDezvaluiriBOMBĂ în dosarul Videanu-Niculae de la DIICOT

BOMBĂ în dosarul Videanu-Niculae de la DIICOT

-

Dosarul în care magnatul Ioan Niculae de la Interagro, mai mulți șefi din Romgaz dar și ministrul Adrian Videanu sunt urmăriți penal de procuroii DIICOT va fi finalizat de un alt procuror după ce rechizitoriul inițial care trebuia să ajungă în instanță și care a fost făcut de primul procuror de caz, Gheorghe Șpaiuc, a fost infirmat de procurorul șef al Serviciului de Prevenire și Combatere a Criminalității Economico – Finaniare, Ionuț Ardeleanu, au declarat pentru EraNews surse judiciare.

- Reclama -

Practic în acest moment dosarul trebuie reluat.

„Rechizitoriul era plin de greșeli de toate felurile făcute de procurorul de caz, greșeli care o dată ajunse în pe masa judecătorului nu ar mai fi putut fi îndreptate decât printr-o restituire la parchet iar procurorii s-ar fi făcut de râs dacă obțineau o restituire într-un dosar care a stat atâția ani în anchetă. Așa mai bine se mai întârzie un pic dar se face un rechizitoriu care îndeplinește prevederile legale”, au declarat sursele EraNews.

Procurorii DIICOT începeau în 2012, după trei ani de anchetă, urmărirea penală împotriva lui Ioan Niculae și a circa 40 de oameni de la Romgaz pentru subminarea economiei naționale.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img